Nidos Intranet

Opvragen van jouw dossier

Nadat je 18 jaar bent geworden en je geen contact meer hebt met Nidos, kan het gebeuren dat je op een later tijdstip specifieke stukken nodig hebt uit je dossier. Nidos bewaart jouw dossier in principe 15 jaar. Om in het bezit te komen van de door jou gewenste stukken uit je dossier kun je het beste contact opnemen met het kantoor in Utrecht. Je mag altijd bellen en/of mailen.
Aan het kantoor Utrecht kun je vragen of  het formulier “Opvraagformulier gegevens ex-pupil” naar jou kan worden opgestuurd. Je kunt het formulier ook zelf uitprinten. Klik dan op deze link: opvraagformulier gegevens ex-pupil. Het volledig ingevulde en ondertekende “Opvraagformulier gegevens ex-pupil” stuur je vervolgens terug naar het kantoor Utrecht.
Vergeet niet een kopie van een identiteitsbewijs bij te voegen (bij jongeren jonger dan 18 jaar moet er ook een kopie van het identiteitsbewijs van de gezaghebbende bij).

Na ontvangst van jouw formulier en de bijbehorende stukken zal Nidos de door jou gevraagde stukken op laten zoeken en naar jou toesturen. Hou er rekening mee dat dit één tot twee weken kan duren omdat de dossiers van ex-pupillen elders in het land worden bewaard.