Stages en (afstudeer)onderzoek bij Nidos

Nidos biedt studenten van hbo en universiteit boeiende en leerzame stageplaatsen aan. We hebben twee verschillende mogelijkheden: hbo-stagiaires zijn welkom op één van onze regiokantoren en voor een universitaire/onderzoeksstage kun je op ons kantoor in Utrecht terecht.

Hbo-stage op een Nidos-regiokantoor

Stel, je studeert Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD) of Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH). Of misschien wel HBO Pedagogiek. Dan zijn er op onze regiokantoren zeker stagemogelijkheden. Hier kun je ervaring op doen in voogdijwerk voor alleenstaande minderjarige vreemdelingen (amv’s). We bieden stageplaatsen aan van enkele maanden zodat je je hele hbo-stage hier kunt lopen. Voor kortdurende of snuffelstages biedt Nidos geen mogelijkheden.

Universitair onderzoek/stage bij Nidos in Utrecht

Op ons kantoor in Utrecht bieden we regelmatig stageplaatsen aan voor studenten die op universitair niveau de verschillende facetten van ons werkveld willen onderzoeken. Bijvoorbeeld bij de afdelingen Juridische Zaken, Beleid en/of Europese projecten.

Ook is er ruimte voor eigen initiatief voor onderzoek op wetenschappelijk niveau. Meer weten over universitair onderzoek bij Nidos? Neem dan contact op met onze onderzoekscommissie via onderzoek@nidos.nl.

Stagevergoeding

Een stagiair ontvangt bij ons een stagevergoeding van € 250,- per maand, gebaseerd op een stage van 32 uur per week. Deze vergoeding is conform de CAO Jeugdzorg.

Meld je nu aan

Interesse in een stage op één van onze regiokantoren? Vul dan onderstaand formulier in en selecteer ‘hbo-stage’. Je kunt hier ook de locatie/het regiokantoor van je voorkeur aangeven. Dan houden we daar zoveel mogelijk rekening mee.

Interesse in een stage op ons kantoor in Utrecht? Selecteer dan ‘wo-studie’.

* Verplichte velden