16-03-2020

Informatie Corona virus voor Opvangouders

Beste opvangouders,

Sinds maart van dit jaar worden er door de overheid maatregelen genomen in verband met bestrijden van het Corona virus. Sinds begin december is er een tweede lockdown aangekondigd. U heeft die allen via de media kunnen volgen. Via deze pagina houden we u graag op de hoogte als er nieuws te melden is.

Wij hopen dat u allemaal op de hoogte bent van de belangrijkste regels die bekend gemaakt zijn, om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan. Voor de zekerheid plaatsen we de flyer van Pharos en de GGD in een aantal vertalingen voor u op deze pagina.

Klik hier voor de geactualiseerde informatie van Pharos en GGD sinds December 2020 in diverse talen

Als u vragen hebt over de situatie of wat dit betekend voor de kinderen die we bij u geplaatst hebben dan vragen we u die te stellen aan de Jeugdbeschermer.

Als u denkt dat er een besmetting is bij iemand binnen uw gezin dan vragen we u uiteraard direct telefonisch contact op te nemen met uw huisarts, maar ook om de jeugdbeschermer gelijk te informeren. Wij denken heel graag met u mee.

Op dit moment kunnen onze kinderen niet naar school of naar de kinderopvang. Als dit problemen met zich meebrengt kunnen we samen met u nadenken over eventuele oplossingen. Benader uw jeugdbeschermer of OWG-werker om met u mee te denken.

Regelmatig komt er een jeugdbeschermer van Nidos bij u op bezoek. Om ook bij deze afspraak de verspreiding van het virus tegen te gaan, vragen wij u onderstaande maatregelen.

Onze medewerkers zijn bereikbaar via de regiokantoren en zullen het contact met de kinderen en u zoveel mogelijk voortzetten ook al is dat nu misschien niet altijd d.m.v. een huisbezoek.

Wij zullen u op deze pagina van de website blijven informeren als er nieuws te melden is.