01-06-2021

Directeur bedrijfsvoering start per 1 juni

Vandaag gaat de nieuwe directeur bedrijfsvoering van start. Micky Cohen de Lara komt het directieteam van Nidos versterken.

Sinds 1 februari 2021 bestaat het directieteam al uit dhr. Tanno Klijn (bestuurder), dhr. Ohad Topper (directeur jeugdbescherming) en dhr. Jan Murk (directeur opvang). Met de komst van mevr. Cohen de Lara is het team compleet.

In haar nieuwe functie zal Micky Cohen de Lara, samen met de overige directieleden de veranderopgave van Nidos vormgeven.

Belangrijk voor de directeur bedrijfsvoering is het samenvoegen en het integraal laten samenwerken van bedrijfsvoering, bestaande uit de financiële en voogdij administratie, P&O (en opleiding en training), ICT en facilitaire dienstverlening.

Mevr. Cohen de Lara zegt over haar nieuwe functie: “In de beweging van verticale sturing naar horizontale verbinding zie ik kansen een verbindende bijdrage te leveren Nidos naar een volgende fase te brengen. Mijn ervaring ligt in de zorg met als drijfveer: professionals te ondersteunen met het cliëntperspectief als uitgangspunt. Ik kijk er naar uit dit ook voor Nidos te doen.”

Cohen de Lara was eerder directeur bij de Nederlandse Vereniging voor Heelkunde. Ook de functie van MT-lid heeft zij bekleed, onder andere bij Radiotherapiegroep en IJsselmeerziekenhuizen.

Nidos wenst Micky Cohen de Lara veel succes in haar opdracht.