02-06-2022

Baas van Morgen bij Nidos

Bestuurder Tanno Klijn maakte plaats voor een jonge baas! Fatima el Kart (15 jaar) hoefde op donderdag 2 juni niet naar school. In plaats daarvan werd zij opgehaald door Tanno. Fatima had het voor één dag voor het zeggen bij Nidos.

Fatima was fysiek aanwezig op het Nidos-kantoor op de Maliebaan in Utrecht. De collega’s gaven haar een warm welkom, zowel op kantoor als online. Fatima had een eigen mailadres en de berichten kwamen binnen.

Onze jonge baas ontmoette niet alleen Tanno Klijn. Zij ging in gesprek met meerdere collega’s. Aan de hand van de gesprekken heeft ze een thema uitgewerkt en haar ideeën gepresenteerd.

Het thema was: “gelijke kansen op de werkvloer”. De aanbevelingen van Fatima zijn enthousiast ontvangen en de collega’s waren onder de indruk van haar presentatie.

Het project ‘Baas van Morgen’ is een initiatief van JINC, een landelijke organisatie die zich inzet voor gelijke kansen onder jongeren. Op 2 juni stonden zo’n 400 CEO’s van Nederlandse bedrijven hun stoel af aan een kind dat opgroeit in een omgeving met sociaaleconomische achterstand. Tanno Klijn ondersteunt het project van harte en droeg de leiding met vertrouwen aan Fatima el Kart over.

Meer over Baas van morgen »