Nidos Intranet

Werken bij Nidos

Op deze pagina vindt u informatie over vacatures bij onze organisatie. Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe gekwalificeerde medewerkers voor de functie van jeugdbeschermer of voor een ondersteunende functie. Voor een actueel overzicht van de openstaande vacatures klikt u op ‘lees meer’ onder het kopje ‘vacatures’.

Stage bij Nidos

Belangrijk: de regio’s Breda, Tilburg, Groningen, Alkmaar, Amersfoort en Zwolle zijn voorzien in stagiairs voor komend schooljaar. Je kunt in deze regio’s nu geen stageverzoek meer indienen. Een interessante en uitdagende stageplaats bij Nidos? Het is mogelijk! We hebben twee soorten stages bij Nidos. Stage bij een regiokantoor: HBO-stage Doe je een HBO-studie -bijvoorbeeld in […]

Lees meer

Vacatures

Nidos is een flexibele, beweeglijke organisatie die snel kan inspringen op veranderende omstandigheden. Afhankelijk van het aantal jongeren dat voor hulp in aanmerking komt varieert het aantal medewerkers tussen 200 en 600 (ongeveer 450 fte). Het handelen van medewerkers van Nidos is gericht op het belang van het kind. Jongerencoach NEO (28-32 uur)

Lees meer

Werken als jeugdbeschermer

De meest voorkomende functie binnen Nidos is die van jeugdbeschermer. De jeugdbeschermer is als voogd verantwoordelijk voor de begeleiding van alleenstaande minderjarige asielzoekers en vluchtelingen. Als er vacatures zijn voor deze functie, dan zijn deze op onze website te vinden.

Lees meer

Werken in een ondersteunende functie

Binnen Nidos zijn diverse afdelingen die het primaire proces, de begeleiding van de ama’s, ondersteunen en faciliteren. Nidos kent onder andere een regioadministratie, een centrale voogdijadministratie, een financiele administratie, een juridische afdeling, een afdeling gedragswetenschappen, een afdeling P&O en een afdeling ICT en facilitaire zaken. Als er binnen deze afdelingen vacatures zijn, zijn deze op […]

Lees meer