Nidos Intranet

Informatie Corona virus voor Opvangouders

Beste opvangouders,

De afgelopen dagen zijn er door de overheid maatregelen genomen in verband met bestrijden van het Corona virus.  U heeft die allen via de media kunnen volgen.

Wij hopen dat u allemaal op de hoogte bent van de belangrijkste regels die bekend gemaakt zijn om de verspreiding van het virus zo veel mogelijk tegen te gaan. Voor de zekerheid plaatsen we de flyer van Pharos en de GGD in een aantal vertalingen voor u op deze pagina.

Nederlands
Engels
Arabisch
Turks
Tigrinya

Als u vragen hebt over de situatie of wat dit betekend voor de kinderen die we bij u geplaatst hebben dan vragen we u die te stellen aan de Jeugdbeschermer.

Als u denkt dat er een besmetting is bij iemand binnen uw gezin dan vragen we u uiteraard direct telefonisch contact op te nemen met uw huisarts, maar ook om de jeugdbeschermer gelijk te informeren. Wij denken heel graag met u mee.

Op dit moment kunnen onze kinderen niet naar school of naar de kinderopvang. Als dit problemen met zich meebrengt kunnen we samen met u nadenken over eventuele oplossingen. Benader uw jeugdbeschermer of OWG-werker om met u mee te denken.

Onze medewerkers zijn bereikbaar via de regiokantoren en zullen het contact met de kinderen en u zoveel mogelijk voortzetten ook al is dat nu mischien niet altijd d.m.v. een huisbezoek.

Wij zullen u op deze pagina van de website informeren als er nieuws te melden is.